Boinfo april 2024

Årsmöte
Årsmötet hålls den 22 maj kl 18:00 i Fritidsgården i Skytteholmsparken (samma plats som förra året). Officiell kallelse med dagordning delas ut i brevinkast. Välkomna!

Vårstädning
Dags för vårstädning! Vi ses kl 10:00 den 28 april. Som vanligt finns en container tillgänglig (öppen dagtid, ingen elektronik, kemikalier, färg o dyl får slängas), det blir korvgrillning efteråt och en biobiljett som tack till deltagande hushåll.

Höjd avgift parkeringsplatser
Från och med den 1 juni höjs avgiften för parkeringsplatserna: 500 kr/månad (utan kupévärmare), 550 kr/mån (med kupévärmare), 650 kr/mån (plats där laddstolpe utnyttjas), MC 200 kr/mån. Föreningen har tre MC-platser, säg till om du behöver en för sommarsäsongen, så skriver vi kontrakt. Först till kvarn.

Skyddsrum
Eftersom föreningen har skyddsrum är vi som fastighetsägare enligt lag skyldiga att se till så att de kan ställas iordning inom 48 timmar vid höjd beredskap. Det betyder bland annat att det måste finnas utrymmesvägar och utrustning, något vi idag saknar. Arbetet är omfattande och samtliga som har förråd inom skyddsrummen kommer att behöva tömma dem tillfälligt, för att allt ska bli klart. Styrelsen arbetar kontinuerligt med det här projektet och informerar så fort vi har en fastställd tidsplan. Men passa gärna på att rensa i ditt förråd redan på städdagen.

 

Väl mött på städdag och årsmöte!
Styrelsen