Boinfo juni 2024

Tack
Stort tack till alla som var med på vårstädningen! Vi slog rekord i antal deltagare. Och stort tack till vår trädgårdsgrupp som har gjort så fint i rabatterna och entréerna!

Gräsklippning
Sommar och sol – och kanske lite regn. Då växer våra gräsmattor så det knakar. Anslag är uppsatt i entrén i 16, där ni som vill klippa gräset skriver upp ert namn och datum när ni planerar att klippa och sedan signerar när ni är klara. En biobiljett per gång som tack.

Sopmoloker
Vi har på prov stängt av den vänstra sopmoloken, eftersom den analys vi gjort tyder på att vi faktiskt klarar oss med en, vilket minskar föreningens utgifter för sophämtning. Moloken för hushållssoporna är öppen som vanligt. Vi kommer att utvärdera avstängningen i höst.

Felanmälan
Under sommaren kan det vara svårare att få tag på styrelsemedlemmar. Felanmälan kan göras direkt till Delagott – precis som när vi är på plats. Information sitter i entréerna. Om något akut inträffar (till exempel vatten i tvättstuga) är det extra viktigt att felanmälan görs snabbt och att man också börjar åtgärda vad man kan.

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!
Styrelsen